Descriere
Acest instrument masoara concentratia de zahar din struguri si sucuri de fructe. Indica concentratia alcoolica estimata a se obtine din sucul de fructe.
Cele trei scale (Oechsle, KMW-Babo si Brix) sunt special dezvoltate pentru agricultura (cultivarea de vie si fructe), productia de vin, must si alcool.
Compensare automata a temperaturii in grade oC (ATC) pentru intervalul 10 ~ 30 oC.
Sunt necesare doar 2 sau 3 picaturi de solutie pentru efectuarea masuratorilor.
Citirea se face prin ocularul si lentilele refractometrului.
Prisma si lentilele ofera rezultate repetabile cu o simpla ajustare a focalizarii.
Livrat complet cu surubelnita de calibrare, pipeta si geanta de transport.
Domeniu de masurare 0 ~ 140 °Oe Acuratete: 1 °Oe
0 ~ 32 % Brix Acuratete: 0.5% Brix
0 ~ 26 °Babo (KMW) Acuratete: 0.2° Babo (KMW)